Top 6 Pasi ai unui Script Profesionist de Vanzari

Introdu adresa ta de e-mail si descarca Ghidul Gratuit plin cu informatii, exercitii si secrete pentru a crea un Script PERFORMANT de Vanzari!
Formula Secreta a Scriptului de Vanzari

Inca nu stii la ce sa te astepti?
Iata doar 2 dintre cele 27 de pagini ale ghidului gratuit:

Iar daca te impotmolesti la vreun pas, nu te speria!

Vei primi mailuri zilnice de la mine in care te ajut sa completezi ghidul pas cu pas... practic, voi fi mentorul tau personal in aceasta perioada!

Cine este Andrei Gabor?

“Orice schimb real de valoare porneste de la o forma de vanzare.”

“Andrei si-a dorit inca de la varsta de 8 ani sa devina Coach si Trainer, un vis pe care l-a indeplinit mai tarziu in viata cand a participat la o conferinta organizata de John Maxwell Team Romania.
La acea conferinta a luat probabil decizia cea mai intentionata din viata lui, a decis sa investeasca in dezvoltarea lui personala, indiferent de cat il va costa.

Astfel a ajuns sa fie mentorat 1-la-1 si sa lucreze impreuna cu unele dintre cele mai mari nume din industrie precum John C. Maxwell si Paul Martinelli.
Iar, datorita rezultatelor, a fost invitat sa serveasca in calitate de Mentor pentru cea mai mare companie de training la nivel international – John Maxwell Team.

In momentul de fata, ajuta antreprenori, echipe si companii sa isi atinga potentialul in afaceri si sa isi creasca in mod sistematic rezultatele in Vanzari prin programe de Training si Coaching personal si de echipa.”

Hai sa iti arat TOT ce vei invata sa faci chiar TU imediat
dupa parcurgerea acestui ghid GRATUIT!

Valoarea totala: 1288 RON

Tu poti primi ghidul

GRATUIT

Tot ce trebuie sa faci este sa iti treci adresa de email mai jos,
ca sa stiu unde sa iti trimit ghidul:

Scroll to Top